CV Atelier bestaat 5 jaar!

Hoeraaaaaa 5 jaar!! Nog iedere dag blij dat ik deze stap gezet heb, I ❤️ my job! Voor wie het leuk vindt; the story of CV Atelier 😃 In 2015 was ik zelf op zoek naar een andere baan in MarCom. De cv templates die ik online zag, vond ik boooooring. Ik wilde een cv dat liet zien wie IK was, en knutselde zelf een creatief cv in elkaar. Mijn 1e sollicitatie was gelijk raak! Ik kreeg veel complimenten over mijn cv en verzoeken van vrienden / collega’s om voor hen ook zo’n cv te maken. Toen ik ook voor Lianne van Randstad cv’s ging maken (voor haar kandidaten), ging het ineens snel! Ik creëerde binnen een week mijn huisstijl / website (zie afbeelding in comments) en meldde me oktober 2015 aan bij KvK! De ene na de andere fijne samenwerking ontstond (met loopbaancoaches, Randstad, UWV, detacheringsbureau’s). In 2016 besloot ik fulltime voor CV Atelier te gaan. Inmiddels ben ik ruim 700 maatwerk cv’s verder, maak ik templates op maat voor bedrijven en geef ik training aan loopbaanprofessionals. I love it! Ik kan hier al mijn creativiteit in kwijt én werkzoekenden meer zelfvertrouwen geven, het mooiste aan mijn werk. Nu hoop ik nóg meer mensen te inspireren met mijn online training. Op naar de volgende 5 jaar!