Ik vind jou geweldig, nu jij nog!

Het mooiste compliment van een klant kreeg ik een paar weken terug: “๐˜ž๐˜ฐ๐˜ธ! ๐˜๐˜ฌ ๐˜ธ๐˜ช๐˜ด๐˜ต ๐˜ฏ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ต ๐˜ฅ๐˜ข๐˜ต ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜จ๐˜ฐ๐˜ฆ๐˜ฅ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ด! ๐˜ˆ๐˜ญ๐˜ด ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ด ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง ๐˜ป๐˜ฐ ๐˜ฐ๐˜ฑ 1 ๐˜ˆ4’๐˜ต๐˜ซ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ต๐˜ข๐˜ข๐˜ฏ, ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฌ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ฐ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ฅ๐˜ฆ ๐˜ช๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ณ๐˜ถ๐˜ฌ ๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ป๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ง!”.

Nou BAM, daar doe ik het voor! Stiekem is mijn werk helemaal niet cv’s maken. Stiekem is het belangrijkste onderdeel van mijn werk, om mijn klanten hun zelfvertrouwen terug te geven!

Solliciteren is killing voor je zelfvertrouwen. Als je รฉรฉn keer wordt afgewezen okee.. dat is nog te doen. Maar als je tรญen keer wordt afgewezen, wordt het toch een ander verhaal! Je gaat dan echt denken dat het aan jou ligt, dat je niet genoeg ervaring hebt, of juist teveel, of dat ze een leuker iemand hebben gezien die ze gezelliger leek, kortom; dat het hem gewoon niet gaat worden.

Maar ik kan je garanderen, dat het helemaal niet aan jou ligt. Het ligt aan de manier waarop je jezelf laat zien! 9 van de 10 mensen weet helemaal niet wat hen onderscheidt van andere sollicitanten, en daarom schrijven ze in hun cv en brief iedere keer weer wat ze dรฉnken dat de werkgever wil horen, net als die andere 100 sollicitanten.

Doe dus eens een stapje terug! Wat vind jij zo leuk aan je werk? Waarom ben jij er zo goed in? Wat is de rode draad in jouw loopbaan en waarom? Als je dat kort en krachtig op papier hebt staan, ga je weer mega zelfverzekerd aan de slag, want je weet wat voor bak kennis, energie en gezelligheid je meebrengt naar een werkgever.

Lastig? Absoluut, maar ik help je er graag mee ๐Ÿ™‚ want ik maak graag zo’n killer A4’tje dat jouw unieke persoonlijkheid laat zien! Ik vind het superleuk om jou te laten zien waarom je zo leuk bent, dat is mรญjn droombaan! Tot snel?