Waaaaaah tijd om uit die cocon te komen

Jaja spuit elf hier; de mondkapjes mogen weer af! Wist je nog niet hè? 😜

Maar even serieus; niet iedereen vindt het even fijn dat we weer “terug naar normaal” gaan. Ergens was het ook wel lekker veilig, in je eigen coconnetje leven, en als je buiten komt je ook veilig kunnen verstoppen achter je mondkapje, lekker anoniem!

Je zou het misschien niet verwachten met mijn Skittles huisstijl en posts, maar ik ben niet per se een extravert type. Ik vond het ook wel echt lekker om een tijdje wat te vertragen en vanuit mijn eigen cocon naar de buitenwereld te communiceren. En ik houd heel erg van interactie en sociale events, maar heb daarna ook wel weer wat me-time nodig om weer op te laden.

Maar ook dán kun je jezelf goed zakelijk zichtbaar maken! Ik maak bijvoorbeeld niet zo regelmatig video’s, omdat ik ook dagen heb dat ik gewoon lekker in mijn ouwe kloffie en met zichtbare wallen wil werken, zoals vandaag 😋

Maar op die dagen kan ik altijd terugvallen op mijn herkenbare huisstijl posts, bak aan foto’s van mezelf (waar mijn haar wél goed zit 😉) en een lekkere tekst erbij. Ik kreeg laatst het compliment dat iemand mijn posts altijd direct herkende, ook al scrollde ze er snel voorbij.

Dat komt doordat ik in de kern goed weet wat mijn “merk” is, en dit heb vertaald naar een herkenbare huisstijl. Kun jij ook kort en concreet vertellen wie je bent en waar je sterk in bent? Of je nu werkzoekende bent of ondernemer, als je weet wat jouw “merk” is dan kun je hier altijd op terugvallen.

Vertel het me eens, bijvoorbeeld in 3 “kernwaarden”; wie ben jij?
En als je daar wat hulp bij kunt gebruiken, let me know! Ik help je graag om kort en bondig op papier te krijgen wie jij bent en waar je goed in bent 😃

🖖 Fijne dag vandaag!