Iedereen kan een sterk cv schrijven en ontwerpen, jij ook!

In de afgelopen 6 jaar mocht ik ruim 700 cv’s op maat maken, zo leerde ik a thing or two over jezelf onderscheidend presenteren. Niet alleen in tekst maar ook in beeld!

In mijn online cv training leer ik je al mijn tips & tricks 😉 In 5 stappen achterhalen we jouw onderscheidende vermogen, leer ik je een sterke profieltekst en een kort en concreet cv te schrijven EN: in videotutorials laat ik je zien hoe je de 10 inbegrepen cv templates volledig personaliseert (in MS Word).

Dat kan écht iedereen, inmiddels gingen bijna 50 mensen je voor!

𝗗𝗲𝘇𝗲 𝗱𝗮𝗺𝗲 𝗵𝗲𝗲𝗳𝘁 𝗶𝗻𝗺𝗶𝗱𝗱𝗲𝗹𝘀 𝗲𝗲𝗻 𝗻𝗶𝗲𝘂𝘄𝗲 𝗯𝗮𝗮𝗻: “𝘉𝘦𝘥𝘢𝘯𝘬𝘵 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘩𝘦𝘵 𝘻𝘦𝘭𝘧𝘷𝘦𝘳𝘵𝘳𝘰𝘶𝘸𝘦𝘯 𝘥𝘢𝘵 𝘫𝘦 𝘥𝘦𝘦𝘭𝘯𝘦𝘮𝘦𝘳𝘴 𝘨𝘦𝘦𝘧𝘵. 𝘐𝘬 𝘵𝘸𝘪𝘫𝘧𝘦𝘭𝘥𝘦 𝘰𝘧 𝘪𝘬 𝘩𝘦𝘵 𝘮𝘰𝘦𝘴𝘵 𝘨𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘸𝘢𝘯𝘵 𝘪𝘬 𝘣𝘦𝘯 𝘯𝘪𝘦𝘵 𝘻𝘰 𝘩𝘢𝘯𝘥𝘪𝘨 𝘮𝘦𝘵 𝘞𝘰𝘳𝘥, 𝘮𝘢𝘢𝘳 𝘮𝘦𝘵 𝘫𝘰𝘶𝘸 𝘴𝘵𝘢𝘱-𝘷𝘰𝘰𝘳-𝘴𝘵𝘢𝘱 𝘵𝘶𝘵𝘰𝘳𝘪𝘢𝘭𝘴 𝘷𝘰𝘦𝘭 𝘪𝘬 𝘮𝘦 𝘯𝘶 𝘦𝘤𝘩𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘱𝘳𝘰! 🙂 𝘐𝘬 𝘻𝘢𝘨 𝘦𝘳 𝘵𝘦𝘭𝘬𝘦𝘯𝘴 𝘸𝘦𝘦𝘳 𝘯𝘢𝘢𝘳 𝘶𝘪𝘵 𝘰𝘮 𝘦𝘦𝘯 𝘧𝘪𝘭𝘮𝘱𝘫𝘦 𝘵𝘦 𝘣𝘦𝘬𝘪𝘫𝘬𝘦𝘯. 𝘑𝘦 𝘨𝘶𝘯𝘯𝘦𝘯𝘥𝘦 𝘮𝘢𝘯𝘪𝘦𝘳 𝘷𝘢𝘯 𝘱𝘳𝘦𝘴𝘦𝘯𝘵𝘦𝘳𝘦𝘯, 𝘫𝘦 𝘩𝘦𝘭𝘥𝘦𝘳𝘦 𝘶𝘪𝘵𝘭𝘦𝘨 𝘦𝘯 𝘷𝘳𝘰𝘭𝘪𝘫𝘬𝘦 𝘵𝘢𝘢𝘭𝘨𝘦𝘣𝘳𝘶𝘪𝘬 𝘸𝘦𝘳𝘬𝘦𝘯 𝘢𝘢𝘯𝘴𝘵𝘦𝘬𝘦𝘭𝘪𝘫𝘬!”

𝗘𝗻 𝗼𝗼𝗸 𝘃𝗲𝗲𝗹 𝗹𝗼𝗼𝗽𝗯𝗮𝗮𝗻𝗰𝗼𝗮𝗰𝗵𝗲𝘀 𝘃𝗼𝗹𝗴𝗱𝗲𝗻 𝗱𝗲 𝘁𝗿𝗮𝗶𝗻𝗶𝗻𝗴: “𝘞𝘢𝘵 𝘦𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘶𝘬𝘦 𝘦𝘯 𝘤𝘰𝘮𝘱𝘭𝘦𝘵𝘦 𝘵𝘳𝘢𝘪𝘯𝘪𝘯𝘨! 𝘐𝘯 𝘱𝘳𝘪𝘯𝘤𝘪𝘱𝘦 𝘥𝘦𝘦𝘥 𝘪𝘬 ‘𝘢𝘭𝘭𝘦𝘦𝘯’ 𝘮𝘦𝘦 𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘮𝘱𝘭𝘢𝘵𝘦𝘴 𝘦𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘤𝘩𝘯𝘪𝘴𝘤𝘩𝘦 𝘪𝘯𝘴𝘵𝘳𝘶𝘤𝘵𝘪𝘦𝘴 𝘰𝘷𝘦𝘳 𝘩𝘰𝘦 𝘫𝘦 𝘸𝘪𝘫𝘻𝘪𝘨𝘪𝘯𝘨𝘦𝘯 𝘪𝘯 𝘥𝘦 𝘵𝘦𝘮𝘱𝘭𝘢𝘵𝘦𝘴 𝘬𝘶𝘯𝘵 𝘮𝘢𝘬𝘦𝘯. 𝘔𝘢𝘢𝘳 𝘪𝘬 𝘷𝘰𝘯𝘥 𝘩𝘦𝘵 𝘰𝘰𝘬 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘦𝘯 𝘭𝘦𝘦𝘳𝘻𝘢𝘢𝘮 𝘰𝘮 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘦𝘻𝘦𝘭𝘧 𝘢𝘢𝘯 𝘥𝘦 𝘴𝘭𝘢𝘨 𝘵𝘦 𝘻𝘪𝘫𝘯: 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘣𝘦𝘯 𝘪𝘬 𝘨𝘰𝘦𝘥 𝘪𝘯, 𝘸𝘢𝘢𝘳 𝘨𝘢 𝘪𝘬 𝘷𝘢𝘯 𝘣𝘳𝘶𝘪𝘴𝘦𝘯, 𝘸𝘢𝘵 𝘪𝘴 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘳𝘸𝘢𝘢𝘳𝘥𝘦? 𝘋𝘦 𝘪𝘯𝘩𝘰𝘶𝘥 𝘴𝘭𝘶𝘪𝘵 𝘢𝘢𝘯 𝘣𝘪𝘫 𝘥𝘦 𝘴𝘵𝘢𝘱𝘱𝘦𝘯 𝘥𝘪𝘦 𝘪𝘬 𝘢𝘭𝘴 𝘭𝘰𝘰𝘱𝘣𝘢𝘢𝘯𝘤𝘰𝘢𝘤𝘩 𝘮𝘦𝘵 𝘮𝘪𝘫𝘯 𝘤𝘭𝘪ë𝘯𝘵𝘦𝘯 𝘥𝘰𝘰𝘳𝘭𝘰𝘰𝘱.”

Leuk project voor de zomer? Stuur me gerust een PM voor meer informatie of een leuke vakantiekorting 😀

Je vindt de training hier!