€300 voor een cv??

“€300 voor een cv?? Haha online kan je overal gratis templates downloaden!” Deze reactie kreeg ik op Facebook 😉 en dat was niet de 1e!

Ik reageer hier nooit op, want ik weet dat dit geen klant van mij gaat worden en dat is okee! Natuurlijk is €300 een bak met geld. Hiervoor krijg je echter niet alleen een mooi opgemaakt cv’tje, want eens: dat kun je ook wel zelf!

Wat je van mij krijgt, is de zelfkennis en het zelfvertrouwen die je nodig hebt om je droombaan binnen te halen! “De beste kandidaat is niet altijd de beste sollicitant” Er zijn maar heel weinig mensen die zichzelf écht goed kunnen verkopen, en dat leer ik je. Een soort persoonlijke cheerleader 😉

Ben jij je er van bewust wat jou uniek maakt? Wat jou onderscheidt van “de massa”? En kun je dit kort maar krachtig op papier krijgen? Ik haal jouw “unique selling points” naar boven, en vertaal deze naar een écht persoonlijk stuk tekst. Het cv ontwerp ik daar omheen op maat, en highlight precies die dingen in je ervaring en opleiding die jouw toegevoegde waarde nog eens ondersteunen.

Na ruim 700 cv’s vind ik nog steeds ieder cv superleuk om te maken, ieder mens is uniek en zo is ook ieder cv uniek. Wil jij hier ook samen mee aan de slag? Ik heb weer ruimte vanaf januari 2021! Als je er al eerder mee aan de slag wil; in mijn online cv training deel ik al mijn cv tips & tricks met je, deze kun je volgen wanneer je wil!