Great people do things befóre they are ready

Werk jij je plannen tot in detail uit? Ik ben daar niet zo goed in 😂 Ik ben meer van het “ik ga het gewoon doen en dan zie ik wel of het werkt”. Regelmatig ga ik dus op mijn bakkes, maar gaandeweg leer ik ook een heleboel en sla ik nieuwe richtingen in. Zo is mijn werk nooit voorspelbaar, geen idéé waar ik over 5 jaar sta (en dat vind ik heel fijn! 😉).

In 2015 maakte ik in 3 dagen een eigen website, zodat ik CV Atelier kon starten. Met een simpel WordPress template, verre van perfect, maar inmiddels getweakt en profi ingericht door Let’s get LOES! Die overigens mee kan praten over mijn “trial and error” manier van werken, want ik had iedere week weer nieuwe ideeën haha (sorry Loes!).

Nu ontwikkel ik een online cv training met weer een hoop primeurs; lesstof ontwikkelen, trainingsvideo’s opnemen, heerlijk! Iedere dag ontdek ik weer wat nieuws. Sister in crime Loes doet weer mee, want die bouwt voor het eerst een online leeromgeving! 💪

De moraal van dit verhaal? Als je een tof idee in je hoofd hebt, zet gewoon die eerste stap! Het hoeft niet perfect te zijn, alles is gaandeweg bij te schaven en aan te leren. Welk plan heb jij al (te) lang in je hoofd zitten? Let me know, ik geef je graag een zetje! 😉