MISS CV, aangenaam!

Make It Stupid Simple!

Oftewel.. MISS! Veel mensen schrijven heel zakelijk en formeel in hun cv, dit doet de begrijpelijkheid (en gunfactor) echter geen goed. Je wil in één oogopslag een indruk geven van wie je bent, zodat je op de JA stapel terecht komt! 💪 Ja toch?

MISS vat in de basis heel goed samen wat ik doe met cv’s 😃 vandaar dat ik deze stap ook heb opgenomen in mijn online training! Ik zie snel wat jou onderscheidt van de massa, en vertaal dit naar begrijpelijk woord en beeld. Ik haal je essentie naar boven en geef daar kleur aan! Als je die MISS eenmaal bereikt hebt, is KISS de volgende stap, je kunt vast wel raden wat dat is 😁

Geïnspireerd op de MISS en KISS methode van Kees (FINANCE & MORE – Interim Management), die ik leerde kennen via LinkedIn en waar ik meteen een goede klik mee had (met slechte teksten als Kees Closed, wat een Beauty Kees en Klaar is Kees 😂). Ook hij is een held in versimpelen, ik mocht zijn website teksten en cv onder handen nemen.

Keep it simple people! Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn 😉