Cv combi korting!

Zit je al een tijd te twijfelen hoe je je cv nu het beste kunt upgraden? Wellicht heb ik een mooie oplossing voor je! Gisteravond kreeg ik een bericht van een klant waar ik in februari een intakegesprek mee heb staan voor een cv op maat.

Zij zag gister mijn LinkedIn post voorbij komen over mijn online cv training en gaf aan dat ze steeds al aan het twijfelen was, of ze niet eerst zélf aan de slag moest gaan. Maar ze was bang dat ze er zelf niet zo’n sterk cv van kon maken!

Het leek haar echter wel een heel leuk proces om zelf mee bezig te zijn (is het ook! 😁). Samen kwamen we dus tot de volgende oplossing; ze gaat nu eerst de online cv training volgen (à €175) en mocht ze dan toch niet tevreden zijn over het eindresultaat (wat ik ten zeerste betwijfel want zij gaat echt zelf een kickass cv maken!), dan maak ik alsnog een cv op maat voor haar met €175 korting.

Totaal is ze dan niet méér kwijt dan voor een cv op maat, maar ze heeft wél ook zelf geleerd hoe ze haar unieke persoonlijkheid en skills naar voren laat komen in haar cv 😀 ik weet stiekem nu al dat ze mij daarna niet meer nodig gaat hebben 😉

En ik dacht HEE! Misschien is dat voor meer mensen een twijfelpunt, dus bij deze bied ik jou hetzelfde aan! Stuur gerust een bericht voor meer info!