Wie dit leest is gek

Jaja je leest het goed, en nee ik zit je niet te beledigen. Ik vind dit een compliment! You know why? Doe maar gek, er zijn er al genoeg gewoon 🙂

Dat kleine beetje gekte dat jou anders maakt dan anderen, dat is jouw unique selling point! Dit onderscheidt jou van je vakgenoten, en het zorgt ervoor dat je er uit springt en onthouden wordt.

De salesmanager die ‘s avonds spinning instructeur is, de HR manager die werkt met energiestromen, de juridisch medewerkster die in haar vrije tijd taarten bakt voor kinderfeestjes.. dat maakt jou menselijk en interessant!

Ik zorg dus dat deze items in je cv worden gehighlight, maar dat er wél een link is met je werk. Die salesmanager is fanatiek en sportief, die HR manager en juridisch medewerkster nemen hun spiritualiteit en creativiteit mee naar hun werk, dit maakt hen juist een waardevolle toevoeging aan het team met een eigen unieke kijk op de wereld.

Welke eigenschappen/interesses onderscheiden jou van je vakgenoten? En hoe zorgen zij voor een unieke kijk op je werkveld?